Background Image

Agnes Cake

Cofetaria Agnes Cake

Oferta Agnes Cake este pentru toate gusturile si include atat produse de cofetarie, cat si de patiserie. Dintre zeci sortimente de prajituri, pateuri, crochete, rulouri, saleuri si multe altele, in varianta obisnuita si mini,ori dintre numeroase torturi pentru orice ocazie, cozonaci, macarons si alte delicii, va fi dificil sa alegeti.

image

Savoarea produselor noastre este recunoascuta si apreciata de toti clientii si se datoreaza maestrului cofetar si echipei, dar si faptului ca respectam traditia, oferind intotdeauna ceva bun, echilibrat si natural.

Torturile personalizate sunt reprezentative pentru cofetaria Agnes Cake. Le puteti comanda pentru a face special orice eveniment, in calitate de gazda sau musafir. Imaginile de pe aceste delicioase torturi cu ciocolata, cu cafea, cu bezea, cu fructe sau alcool sunt realizate in laboratorul nostru si reproduc exact ceea ce doresc clientii nostri.

Ne puteti considera furnizorul celui mai reusit desert in orice moment special din viata dumneavoastra. La botez, la aniversari, la majorat, la nunta vom livra tortul perfect, cel care va spune o poveste despre sarbatoriti. In oferta Agnes Cake intra, in spiritul traditiei, cozonac precum cel ai bunicii, pasca sau coliva.  

De ce sa ne alegeti:
Pentru ca toate produsele noastre sunt naturale, delicioase, aspectuoase si nu costa mult!    

Captioned Image

Uvek vidljiva napomena.

Captioned Image

Sakrivena napomena koja se vidi prelaskom strelice miša preko slike.

Captioned Image

Sakrivena napomena koja se vidi prelaskom strelice miša preko slike.